Vi har samlet en masse viden til dig, der gerne vil læse mere om spiseforstyrrelser og selvskade.

Find viden om spiseforstyrrelser og selvskade

Her finder du relevant viden og seneste forskning om spiseforstyrrelser og selvskade, som vi har samlet til dig i samarbejde med videnscenteret, Vioss. 

Er du nervøs for om du har en spiseforstyrrelse, kender du en der har eller måske har en spiseforstyrrelse, har du haft en spiseforstyrrelse men har du brug for ekstra støtte og rådgivning, så er det rart at have den mest opdaterede viden – og den kan du finde her. 

Tre gange om året udgiver LMS et medlemsblad, som bliver sendt ud til alle medlemmer og faste støtter. Her bringer vi interessante nyheder om den seneste viden på vores område, personlige fortællinger, opråb til politikerne og meget mere. Vil du gerne have bladet tilsendt, så kan du oprette dig som fast støtte for et beløb fra 2 kr. om dagen. Udover bladet kan du også få et elektronisk nyhedsbrev, som jævnligt giver dig adgang til ekstra viden. 

Opret dig som fast støtte og få vores medlemsblad her.

Spiseforstyrrelser

Viden om forskellige typer af spiseforstyrrelser, deres symptomer, årsager og andre samtidige lidelser, samt spiseforstyrrelsens betydning for pårørende.
Læs mere

Selvskade

Viden om selvskade generelt, forskellige typer, årsager og forekomsten i Danmark, internationalt og blandt forskellige befolkningsgrupper.
Læs mere

Pårørende

Viden om at være pårørende til personer, der har en spiseforstyrrelse eller kæmper med selvskade.
Læs mere

Skal du skrive opgave?

Vi får dagligt henvendelser fra folkeskole- og gymnasieelever samt studerende på videregående uddannelser. Her har vi samlet lidt inspiration til jer.
Læs mere

Rapporter

Få et overblik over seneste rapporter om spiseforstyrrelser og selvskade på videnscenteret ViOSS’ hjemmeside.
Læs mere

Forskning

Få et overblik over den nyeste danske og internationale forskning om spiseforstyrrelser og selvskade på videnscenteret ViOSS’ hjemmeside.
Læs mere
Book et foredrag eller et kursus
Bestil brochurer

Her kan du få et overblik over de forskellige foredrag, kurser og workshops, som du kan få gennem LMS: 

Fagforedrag for fagpersoner 

Bliv ordentligt klædt på til at møde og støtte elever eller borgere, der har en spiseforstyrrelse eller kæmper med selvskade.

KISS-kursus for kommunalt ansatte

Det er en uddannelse, der skal opkvalificere ansatte i landets kommuner til bedre at kunne opspore og tage hånd om borgere, der lider af spiseforstyrrelse eller selvskade.

MindTalk – workshop for børn og unge

MindTalk er en workshop målrettet de 13-17-årige. Wokrshoppen fokuserer på at have et godt selvværd frem for at fokusere på spiseforstyrrelser og selvskade.

Her kan du finde en liste over alle vores brochurer. Du kan enten vælge at bestille dem hjem til dig eller din institution, eller du kan downloade en PDF-fil direkte fra listen. 

Kalender
 

Kursus: At arbejde med selvskade ud fra...

Kurset henvender sig til medarbejdere, som gennem deres arbejde møder borgere, der er berørt af selvskadende...
3. maj 2017 - kl. 10:00
Hovedstaden
Læs mere
 

Mød vinderen af ‘Den store bagedyst’ Annemette...

Mød vinderen af ‘Den store bagedyst’ Annemette Voss og forfatteren bag bogen ’Cutter’ Peter S. Dirksen...
24. maj 2017 - kl. 18:00
Midtjylland
Læs mere

Seneste nyheder

Vega-festival sætter fokus på psykisk sygdom

20-04-2017

En særlig festival med navnet "Break-It" sætter fokus på unge med psykisk sygdom. Psykisk sygdom er blandt andet årsagen til...

Marie led af tvangsoverspisning i 10 år: 40.000 andre har ikke mulighed for behandling

03-04-2017

Ifølge Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade er der flere, der lider af tvangsoverspisning end af anoreksi og bulimi tilsammen.Andre mennesker...