Jeg er en bekymret pårørende

Her er hjælp og viden at hente, hvis du er pårørende til en person, der kæmper med en spiseforstyrrelse eller med selvskade.

Få rådgivning
Få en Pårørende Livline
Kom på seminar eller i en støttegruppe

Hos os kan du få gratis, personlig og uforpligtende samtaler ved en af vores uddannede rådgivere.

Uanset om du har brug for råd og vejledning eller en, der vil lægge ører til dine bekymringer, kan du finde støtte her. Flere af vores rådgivere har selv tidligere haft en spiseforstyrrelse, og de har derfor et godt udgangspunkt for at lytte, forstå og vejlede dig. Rådgivningen er anonym, og alle rådgivere har tavshedspligt.

Læs mere om vores rådgivningstilbud i menuen til højre

 

 

 

En Pårørende Livline er en person, der selv har være pårørende til en, der har en haft en spiseforstyrrelse eller kæmpet med selvskade. Du kan kontakte din Pårørende Livline når du har brug for et godt råd eller et par lyttende ører.

 

Vi opretter løbende støttegrupper for pårørende, både faste grupper og drop-in grupper. I menuen til højre kan du læse mere om de to typer af støttegrupper.

Vi afholder også løbende seminarer for pårørende, som giver mulighed for at møde andre mennesker der står i en lignende situation, og som giver redskaber til at mestre den svære rolle som pårørende.

Hvis du er interesseret i en fast støttegruppe eller et af vores pårørendeseminarer, så ring i tidsbestillingen mandag-torsdag mellem kl. 11-12 på tlf. 7010 1818 og book en personlig samtale.

 

Matchordning

Med vores matchordninger får du mulighed for at skabe et socialt og støttende netværk:

Få en Pårørende Livline

Få en støtte-/kontakt person

Pårørendeforum