LMS tilbyder rådgivning og kurser til fagpersoner, der behøver hjælp og støtte til arbejdet med personer, der har en spiseforstyrrelse, eller som kæmper med selvskade. 

Som medlem eller fast støtte i LMS kan du opnå op til 15% rabat på vores kurser. For mere information kontakt os her

Find viden:

Om spiseforstyrrelser
Om selvskade
Om at være pårørende

Fagkurser og uddannelse

Vi oplever stor efterspørgsel på specialiserede kurser om spiseforstyrrelser og selvskade. Derfor tilbyder vi kurser, der imødekommer præcis det behov for viden og opkvalificering, der kan være behov for, tilpasset den viden, der findes i forvejen, og den faggruppe, kurset henvender sig til.

Vi afholder også MindTalk workshops til børn og unge, og KISS, et to-dageskursus, der er målrettet ansatte i kommunerne.

Du kan læse mere om de enkelte tilbud i beskrivelsen herunder, eller du kan kontakte os for et skræddersyet tilbud.

Læs mere om vores kurser og udannelser for fagpersoner

 

 

Få faglig rådgivning

Ring til os på 7879 3529, hvis du vil bestille en tid eller læg en besked, hvis du ønsker at blive kontaktet. Du hører fra os indenfor 5 hverdage.

Læs mere om faglig rådgivning

 

Mindtalk - for de ældste skoleklasser

MindTalk er LMS’ selvværdsworkshop, som er en forebyggende indsats, der skal styrke børn og unges selvværd. Workshoppen har fokus på selvværd frem for spiseforstyrrelser og selvskade specifikt, da det ofte er dårligt selvværd der ligger til grund for udvikling af spiseforstyrrelser eller selvskade såvel som andre psykiske lidelser.

 

KISS: Et kursus for kommuner

LMS tilbyder KISS-kurset til fagpersoner i landets kommuner. KISS er en forkortelse af ”Kommunernes Indsats mod Spiseforstyrrelser og Selvskade”.

Det er et kursus, der skal opkvalificere ansatte i landets kommuner til bedre at kunne opspore og tage hånd om borgere, der lider af spiseforstyrrelse eller selvskade. Målet er at forbedre den tidlige og rehabiliterende indsats.