Britta Tønnies er kandidat til LMS’ bestyrelse

Jeg er psykolog, 41 år, bosat i København, og beskæftiger mig til dagligt med spiseforstyrrelser og selvskade. Jeg brænder for et gøre en forskel, og jeg oplever at tiden nu er moden til at komme tilbage til LMS

06-09-2018

Jeg stiller op fordi jeg efter 10 års arbejde med området oplever at der stadig er mange kampe der skal tages, uanset om det er opkvalificering af behandlingsmulighederne, mere fokus på BED, mere fokus på drenge/ mænd indenfor området, og arbejdet i bestyrelsen hos LMS giver mening. Som tidligere medarbejder vil jeg desuden arbejde for trivsel og tryghed på LMS som arbejdsplads, og for samarbejde de forskellige afdelinger imellem.

Jeg er autoriseret psykolog, skrev kandidatafhandling om spiseforstyrrelser og selvskade og arbejdede under studiet halvtids på ungdomshjem specialiseret for spiseforstyrrelser og selvskade. Efter Universitetet fik jeg fuldtidsjob i LMS som psykolog i 2009-2011. Siden 2011 har jeg haft egen praksis med speciale i spiseforstyrrelser og selvskade, og har udover klientsamtaler afholdt utallige kurser om emner lige fra drenge og selvskade til BED, for både private og fagfolk.

Jeg bor og arbejder alene på Østerbro i København og når jeg ikke har klienter, underviser eller holder foredrag, nyder jeg gourmetoplevelser, rejser og musicalteater i gode venners lag. Deltager desuden i fritiden i diverse faglige netværk, og afholder når muligt kurser for bla Fitness Institute i forsøget på at opkvalificere personale i fx motionscentre til at opdage og håndtere spiseforstyrrelser.

Jeg håber jeg kan komme til at være med til at gøre en forskel for foreningen, dens medlemmer, de ansatte, men i det hele taget også for de tusindvis af danskere der i øjeblikket er ramt, eller vil blive ramt af en spiseforstyrrelse eller selvskade, hvis vi ikke arbejder målrettet på mere behandling, mere forebyggelse, og mere efterbehandling.

Tilbage