Foredrag – 3 fortællinger

Foredragssæsonen er skudt i gang med flere end 75 tilhørere i København - og nu kommer vi rundt til resten af landet. Foredrag i Tønder er gratis!

15-09-2017

Hvordan er det at have en spiseforstyrrelse eller at kæmpe med selvskade? Hvordan påvirker det hverdagen, relationerne og livet generelt? Og hvordan kommer man igennem det og ud på den anden side som et helt menneske?

Til foredraget kommer du helt tæt på tre modige mennesker, når de åbent og ærligt fortæller deres personlige historier om at være ramt af selvskade eller en spiseforstyrrelse – og om hvordan de kæmpede sig fri og fandt nye veje og måder at klare livets udfordringer på. Du er velkommen til at stille foredragsholderne spørgsmål.

Du vil også møde en LMS-medarbejder, der fortæller om foreningens tilbud, og om aktiviteter i din lokale rådgivning.

Foredraget henvender sig til forældre, børn, søskende, kærester, venner, kollegaer, studerende og fagpersoner samt mennesker, der selv er ramt af selvskade eller spiseforstyrrelser.

Se i kalenderen nedenfor hvornår vi kommer med et foredrag nær dig. 

På grund af den store tilslutning i København vil vi arrangere et ekstra foredrag i slutningen af november. Foredraget vil blive lagt op i kalenderen så snart vi har detaljerne på plads. 

Tilbage