Formandsskifte i LMS

Anne Minor Christensen gik i går af som formand for LMS efter 17 år i spidsen for organisationen.

27-06-2018

Anne startede i november 2001 som frivillig. Det gjorde hun med en lyst og en ambition om at gøre en forskel for folk, der lider af en spiseforstyrrelse. En sygdom, hun også selv har haft.

Anne startede bl.a. som telefonrådgiver i projektet ”Støtte-kontaktpersons-ordningen”, hvor hun tilbød rådgivning til personer, der lider af spiseforstyrrelser. Målet var at give rådgivning i øjenhøjde. 

Anne kom i bestyrelsen i 2001 i forbindelse med fusioneringen af seks mindre foreninger omhandlende spiseforstyrrelser. En fusion, der blev starten på LMS.

Anne har i sin tid som frivilligt bestyrelsesmedlem i LMS bistået med alt fra rådgivning og strategiarbejde til mere praktiske og koordinerende opgaver. Hun har altså om nogen indblik i foreningens udvikling, og sidder på en enorm viden om spiseforstyrrelser og selvskade.

I Annes tid som formand er organisationen vokset fra at have en egenkapital på 5.000 kr. samt en bunke frimærker til i dag at være en organisation med ca. 20 medarbejdere og 250 frivillige. LMS vil takke Anne for hendes ihærdige indsats gennem alle årene, som i dag efterlader en organisation med en omsætning på 12 millioner, indsatser til gavn for alle der er berørt af en spiseforstyrrelse eller selvskade.

Jeg har personligt arbejdet sammen med Anne i flere år, og har altid været imponeret over den arbejdsindsats hun har leveret. Jeg er sikker på, at hvis det ikke havde været for hende, så havde vi fx ikke fået det samarbejde vi har med modebranchen op at stå. Et samarbejde, som ikke er set lignende andre steder i verden.

Stor tak til Anne.

På LMS’ vegne,

Louise Linde – nyvalgt formand for LMS

Tilbage