Forårshilsen fra formanden

Det er blevet forår – både uden for og i LMS. For os betyder det at Generalforsamlingen nærmer sig og jeg håber I vil deltage og inspirere med ideer til LMS de kommende år

04-03-2019

Efter et turbulent 2018 er der igen ved at være ro, trivsel og fremgang i LMS. Efteråret er blevet brugt til konsolidering og oprydning og 2019 er startet med flere større projekter.

For mig er især vores nye BED behandling, hvor vi får grupper flere steder i landet de kommende 3 år spændende og jeg håber det kan blive et mere permanent tilbud til en gruppe, der hidtil har manglet behandlingsmuligheder. Midlerne til behandlingen er kommet fra via SATSpuljen og det ser vi frem til at være med til at afprøve konceptet og efterfølgende evaluere resultaterne frem mod at BED bliver en anerkendt diagnose forhåbentligt i 2022.

Bestyrelsen, frivillige og medarbejdere er lige nu i færd med at skabe en ny strategi og en ny vej for LMS. Alle berørte af spiseforstyrrelser og selvskade har brug for en stærk patient- og pårørendeforening, der både kan være talerør og som tilbyder rådgivning og støtte.

At se en sundhedsreform fuldstændigt uden fokus på psykisk sygdom viser for mig at der er lang vej endnu før støtten til sårbare danskere og deres pårørende er tilstrækkelig.

Jeg glæder mig til endnu et år i LMS og håber vi ses til Generalforsamlingen d. 10. april 2019
Tilmeld dig HER (OBS! kun for medlemmer)

Tilbage