Jesper Kvolbæk er kandidat til LMS’ bestyrelse

Jeg ønsker hermed, at komme i betragtning til medlem af LMS bestyrelse. Igennem familiemæssige udfordringer har jeg fået interesse i, at kunne være med til, at påvirke LMS`s arbejde.

05-09-2018

Min motivation for, at stille op, er som beskrevet ovenfor nemlig udfordringer med det eksisterende system. Kunne påvirke i den rigtige retning, hjælp til berørte personer og ikke mindst få anerkendt selvskade etc. Således, at det giver muligheder for hurtigere behandlinger.

Jeg er på 8. år ansat som logistikchef og sidder i chefgruppen ved en stor fødevaregrossist i Roskilde hvor jeg har ansvaret for 125 medarbejdere. Igennem de sidste 20 år har jeg haft med ledelse af forholdsvis store medarbejdergrupper at gøre. Tidligere beskæftigelser har været i Ikea, Coop DK og Aldi. Oprindeligt er jeg uddannet bankassistent i Handelsbanken med efterfølgende beskæftigelse i Nykredit som finansiel rådgiver. Jeg er uddannet Merkonom i logistik.

Jeg er 55 år og fra Sønderjylland. Bor i Roskilde sammen med min kæreste Laila. Jeg har 2 piger på 20 og 23 år fra tidligere ægteskab. Jeg kører en del racercykel og spiller golf når tiden tillader det.

Jeg håber, at kunne komme i betragtning til bestyrelsesposten i LMS og bruge mine kompetencer indenfor organisation, ledelse, økonomi og ikke mindst, at være med til, at påvirke LMS i den retning som giver berørte mennesker hurtig og effektiv behandling.

Tilbage