Laila Walther ny direktør i LMS

Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Laila Walther som den helt rigtige til hvervet som direktør i LMS. Laila vil bringe faglighed, synlighed og frivillighed i fokus i den nye strategi.

29-10-2018

”Laila har den helt rigtige profil i forhold til LMS’ behov her og nu, men også på lang sigt. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Kræftens Bekæmpelse, hvor hun har været en del af direktionen. Så ledelse og drift af en NGO samt erfaring med at drive rådgivninger spredt udover hele landet er en velkendt opgave for hende. Hun har stor erfaring fra social- og sundhedsområdet, også som centerchef i kommunalt regi. Laila er samtidig en varm person, der er meget inddragende i sit lederskab.” Formand Louise Linde.

“Jeg er sikker på at vi alle kender nogen berørt af spiseforstyrrelse eller selvskade og har set, hvor belastende det er for både den berørte, for familien og for venner,” siger Laila Walther og fortsætter:

“Det er en fantastisk vigtig opgave LMS har og stort ansvar at leve op til. De mange dele af LMS sikrer at der er viden, information og hjælp at hente. Frivillige og medarbejdere gør tilsammen en kæmpe indsats og det ser jeg frem til at stå i spidsen for.

Bestyrelsen har peget på mig som kommende direktør og det er jeg både stolt og ydmyg over. Nu glæder jeg mig bare til det bliver den 1.december så jeg kan komme i gang med for alvor at lære LMS at kende.”

Laila Walther kommer fra en stilling som afdelingschef i Kræftens Bekæmpelse, hvor hun de sidste 7 år har været chef for patient- og pårørendestøtte. Hun er uddannet socialrådgiver, har en Master i Public Policy fra RUC og har der ud over lederuddannelse.

Hun er 51 år og bor i Rødovre.

Tilbage