LMS på Ungdommens Folkemøde 2018

LMS deltog for første gang i år på Ungdommens Folkemøde 2018

10-09-2018

Dagene stod, udover foredrag om spiseforstyrrelser, på debat om selvskade og ”LMS & Monopolet” hvor vi diskuterede kropsbilleder og ungdomsproblematikker med Julia Sofia Aastrup (Vild med dans) og Julie Melchiorsen (De Perfekte Piger på DR3).

Vores tre udsendte medarbejdere fik talt med en masse nysgerrige skoleelever og fortalt om vores arbejde. De unge gav også input til hvordan vi kunne blive endnu bedre til at nå ud med vores rådgivning og støtte.

”Når unges mistrivsel bliver til selvskade”
Præcis som tidligere ved årets Folkemøde på Bornholm, diskuterede vi unges stigende mistrivsel og selvskade. Denne gang havde vi sat fire ungdomspolitikere stævne og vi fik diskuteret mulige løsningsforslag og hvordan vi i højere grad kan hjælpe unge, som kæmper med selvskadende adfærd.

Med os havde vi vores foredragsholder Karina Hermansen, som fortalte sin egen historie, og hvilke konsekvenser det har, når børn og unge ikke får støtte til at afhjælpe selvskade. I debatpanelet sad Cecilia Sade Iseni (Konservativ Ungdom), Freja Fokdal (Radikal Ungdom), Maria Lagoni (VU) og Chris Bjerknæs (DFU).

LMS & Monopolet
I LMS & Monopolet kunne deltagere på Ungdommens Folkemøde få debatteret deres dilemmaer omkring kropsidealer og –opfattelser, ungdomsliv og venskaber. Monopolet, der bestod af Julia Sofia Astrup, (Youtuber og Vild med dans-deltager), Julie Melchiorsen (fra De Perfekte Piger på DR) og vores seje praktikant Anna, som engageret debatterede de unges dilemmaer.

Tilbage