LMS søger testpersoner til udvikling af app

18-08-2017

LMS og ViOSS er i samarbejde med Region Hovedstadens Psykiatri i gang med at udvikle en app kaldet MINPLAN, som skal hjælpe personer med selvskade. Som en del af udviklingsarbejdet afholder vi et fokusgruppeinterview om app’en. Vi forventer og håber, at app’en vil være et godt og vigtigt værktøj for at komme ud af selvskaden. Derfor søger vi testpersoner til udvikling af app til gavn for personer med selvskade

I fokusgruppeinterviewet vil vi bl.a. tale om, hvad der er særligt for de situationer, hvor du har lyst til at skade dig selv, og hvad du gør i disse situationer, men også hvordan MINPLAN kan hjælpe dig i disse situationer, og hvordan app’en kan forbedres. 

Lige nu søger vi 10 deltagere, som vil deltage i fokusgruppeinterviewet. Udvælgelsen sker efter først til mølle princippet.  

Hvad får du ud af det?

Du får indblik i en brugbar app og mulighed for at komme med dine helt personlige input, så vi sammen kan gøre app’en endnu bedre. Derudover får du to biografbilletter som tak for hjælpen.

Hvad kræver det af dig?

Det kræver selvfølgelig, at du har en smartphone, som kan køre app’en. Derudover er det vigtigt, at du kender til MINPLAN’s funktioner. Hvis du ikke allerede kender MINPLAN, kan du downloade den fra App Store eller Google Play. Derudover skal du møde op til interviewet tirsdag d.5. september kl.17.00-20.00 i LMS’ lokaler, Dronningens Tværgade 48, stuen, 1302 København K.  

Interesseret i at deltage?

Hvis du er interesseret i at deltage i fokusgruppeinterviewet, så skriv til os i nedenstående kontaktformular.

Regnestykket bruges til at undgå spam + 27 = 31

Tilbage