Ny rådgivning i Tønder

Tirsdag den 24. oktober åbner LMS ny rådgivning i Tønder.

23-10-2017

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade – LMS åbner tirsdag den 24. oktober en rådgivning for mennesker, der kæmper med spiseforstyrrelser og selvskade i Tønder Kommune.

”Jeg er rigtig tilfreds med, at vi fra den 24. oktober 2017 kan tilbyde personlig rådgivning og støtte til borgere i Tønder Kommune, som er ramt af en spiseforstyrrelse eller selvskade. Det er sygdomme som får alt for lidt opmærksomhed i vores samfund og det er fyldt med tabu, men det forsøger vi nu at gøre noget ved i Tønder Kommune, med hjælp fra Landsforeningen for spiseforstyrrelse og selvskade, som får ansvaret for rådgivning og hjælp til interesserede borgere og deres pårørende, udtaler formand for Sundhedsudvalget Irene Holk Lund”.

”Vi er meget glade for at åbne en rådgivning i Tønder Kommune. Vi ved, at det betyder meget, at folk kan få en samtale med en rådgiver lokalt. Også selvom det kan være svært at gå ind over dørtrinnet, men jeg kan love, at de fleste vil gå hjem med en følelse af, at det har hjulpet, og at der er nogen, som har lyttet og forstået de følelser, man har. Det er i hvert fald det, vi har oplevet i de otte andre kommuner, hvor vi har en rådgivning,” siger Anita Heigl, lokal koordinator for LMS i Tønder, Aabenraa og Sønderborg.

Åbningen bliver markeret ved et åbent hus-arrangement tirsdag den 24. oktober kl. 10 – 14 i det gamle dommerhus, Nørregade 31 i Tønder.

Steen Andersen Ledsager, Generalsekretær i LMS, blev søndag den 22. oktober interviewet til DR P4 Syd. Du kan høre indslaget på dette link – interviewet kommer efter sangen med Phlake kl. ca. 09.15.

Tilbage