Preben Wermuth er kandidat til LMS’ bestyrelse

Jeg stiller op til LMS’ bestyrelse, fordi jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel for LMS i den nuværende situation. Der er pt. brug for nogle kompetencer, som jeg ved, at jeg har og som jeg vil kunne bringe i spil som bestyrelsesmedlem i LMS.

05-09-2018

Kort før påske 2018 fandt vi ud af, at vores datter havde fået anorexi. Det rystede os, og vi følte os ’en smule’ fortabte. Vi blev anbefalet at tage fat i LMS. Det gjorde vi, og det er vi rigtig glade for. Den rådgivning og de samtaler vi havde med LMS hjalp os en meget. Det vil jeg gerne gøre mit til, at andre i samme situation også kan opnå.

Det er endvidere vigtigt, at der er fokus på de sygdomme, som LMS er til for. Det vil jeg arbejde for gennem at være en del af LMS’ bestyrelse.

Arbejdsmæssig/uddannelsesmæssig erfaring: Jeg er uddannet indenfor IT i ’84 og har en HD i Organisation. Jeg arbejdede med systemudvikling indtil 2000. I årene 2000-2016 har jeg arbejdet som afdelingsleder (10-25 medarb.) indenfor systemudvikling. Først i Post Danmark IT, og derefter i DSBs it-afdeling. Begge de ansættelser omfattede alle opgaver indenfor personaleledelse samt løbende organisatoriske udviklingsprojekter. Begge disse organisationer er delvist offentlige virksomheder, så jeg er vant til politiske organisationer.

Privat info (hvem er jeg): 57-årig familiefar, der er gift med Merete og far til Jeppe på 19 år og Thea på 16 år. Vi bor i København (Valby) i et ældre hus, som jeg får meget tid til at gå med at vedligeholde. Er meget sportsinteresseret, og har gennem tiden dyrket flere forskellige former for sport: fodbold, badminton og bordtennis. Har gennem tiden løbet meget og har de seneste år cyklet landevejene tynde, både i Danmark og ude i Europa.

Afrunding / hvad vil jeg ændre / andet man bør vide: Gøre mit til, at bestyrelsen er kompetent og handlekraftig, så den på bedste vis kan understøtte den udførende organisation. Mit primære bidrag vil primært være personaleområdet, sekundært organisatoriske forandringsprojekter. Jeg vil fokusere på gode relationer, troværdighed og åbenhed, og arbejde for, at disse værdier eksisterer i bedste velgående i LMS. 

Et konkret fokuspunkt for mig vil være efterskoler. Spiseforstyrrelser ’trives i bedste velfærd’ på efterskoler – det vil jeg fokusere på!

 

Tilbage