Skal dit CV styrkes?

Mange arbejdsgivere lægger mærke til hvis man har været / er frivillig i en organisation. Nogle vælger at være frivillig i den lokale fodboldklub, tennisklub eller lign., men rigtig mange vælger at være frivillig i en organisation, hvor man ofte også vil kunne få udfordringer på sin faglighed.

11-04-2018

Pt. søger LMS specifikt efter frivillige rådgivere.

Som frivillig rådgiver er den vigtigste opgave at lytte, støtte og anerkende. Derfor gør vi også meget ud af at uddanne vores frivillige til at varetage samtalerne med afsæt i den narrative metode. 

I rådgivningen vægter vi faglighed, ansvarlighed, trivsel og fælleskab højt, og vi lægger mange ressourcer i at udvælge og uddanne vores frivillige. Derfor er det vigtigt, at forventningerne er klare fra start.
 

Ved ansættelsen lægger vi vægt på, at du:

  • Tilstræber at engagere dig hos LMS i 1 år og gerne mere.
  • Er 25 år og gerne ældre. Det skyldes rådgivningsarbejdets karakter med vanskelige samtaler, der kræver modenhed og livserfaring.
  • Er reflekteret og velformuleret både på skrift og i tale.
  • Er mødestabil, ansvarsfuld og empatisk af natur.
  • Er følelsesmæssigt robust og kan rumme svære problemstillinger.
Hvis du selv har kæmpet med en spiseforstyrrelse/selvskade, kan du også blive frivillig. Du skal blot have været ude af behandling og din spiseforstyrrelse i minimum 3 år.

Du kan læse hele stillingsopslaget her.

Er det ikke lige netop denne type frivillig du vil være, men tænker du at du stadig godt kunne tænke dig et jo som frivillig, så kan du læse mere om de andre typer frivillige vi leder efter her.

Tilbage