Vi søger frivillig receptionist med smil i stemmen

02-08-2017

Til vores reception i Dronningens Tværgade, søger vi endnu en engageret og serviceminded frivillig til vores receptionsteam.

Du vil blive en del af LMS’ sekretariatet i København K, hvor vi er ca. 20 fasttilknyttede medarbejdere i funktioner der varierer fra kursusafdeling, fundraising, vidensindsamling og meget mere. Sammen brænder vi for at skabe bedre vilkår for de personer, der kæmper med en spiseforstyrrelse eller selvskade og deres pårørende. Du vil som receptionist blive en prisværdig del af dette vigtige arbejde. 

Receptionsteamet består i dag af 4 receptionister, som deler 3 af 4 åbningsdage mellem sig, og vi har derfor brug for dig der kan varetage omstilling og lettere bogholderiopgaver om tirsdagen.

Arbejdsopgaver                                                          
Som frivillig receptionist vil dine arbejdsopgaver blive tilpasset dine interesser og kvalifikationer, men vil som udgangspunkt være:

Modtagelse af gæster og telefonomstilling
Bogholderi, herunder bogføring (kreditor og finans), afstemning mm.
Administrative ad hoc opgaver for andre afdelinger
Mødeforplejning og praktiske opgaver

Hvem er du
Vi forventer at du har et åbent, venligt og imødekommende sind, så vores brugere og samarbejdspartnere får en behagelig modtagelse, når de henvender sig til os – både i telefonen og personligt.

Arbejdstid- og længde
Du får en fast vagt hver tirsdag fra kl. kl. 10.00 – 15.00 med fleksibilitet ift. ferie og fravær, både fra vores og fra din side, således vores reception kan være bemandet mandag – torsdag.

Du forventes at forpligte dig til, at varetage funktionen på fast basis, hver tirsdag i ovenstående tidsrum, i en periode på minimum 6 måneder.

Ansøgning
Så hvis du vil være med til at gøre en forskel, så send en kort ansøgning og CV til mlf@lmsos.dk og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen forinden, kan du kontakte Regnskabschef Marie Louise Føgh tlf.: 35 20 03 12 – jeg glæder mig til at høre fra dig!

Bemærk: Stillingen er ulønnet

Lidt om LMS
Landsforeningens overordnede formål er at give støtte, rådgivning og information til personer, der er ramt af en spiseforstyrrelse eller selvskade samt til pårørende og andre interesserede. Samtidig ønsker LMS at skabe opmærksomhed i samfundet omkring spiseforstyrrelser og selvskade med henblik på forebyggelse, bedre behandlingstilbud og omsorg efter behandlingen.

LMS har bl.a.:

Rådgivninger i København, Århus, Odense, Næstved, Nykøbing F, Ålborg, Sønderborg og Åbenrå
250 frivillige på landsplan
Et aktivitetshus med foredrag, kurser og aktiviteter for vores brugere
 

Tilbage