Vi søger koordinator til LMS rådgivninger i Sønderjylland

05-06-2017

LMS – Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, Sønderborg
Vi søger en ny kollega til vores team af dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for et bedre liv for mennesker ramt af spiseforstyrrelser eller selvskade samt deres pårørende.

Din profil
Du har en social eller sundhedsfaglig uddannelse som SOSU-assistent, socialrådgiver, sygeplejerske el. lignende. Du er engageret, kan arbejde selvstændigt og tage ansvar og ejerskab for at drive de lokale rådgivninger i Sønderborg, Aabenraa og Tønder i dialog med ledelsen i København. Samtidig skal du være indstillet på, at fungere som leder af de frivillige, der er tilknyttet. Det er en forudsætning, at du har erfaring med mennesker med psykiske problemer og deres pårørende, og at du har lyst til at arbejde med at skabe synlighed for rådgivningerne. Du skal have lyst til, at være med til at skabe udvikling i rådgivningerne og arbejde målrettet på, at flere borgere i lokalområdet bliver opmærksomme på vores tilbud og gør brug af det.

Arbejdsopgaver vil blandt andet være:

Du er i stand til at varetage den daglige drift af vores rådgivninger. Dette indebærer blandt andet vagtplanlægning, rekruttering, fastholdelse, udvikling, motivation og sparring med og pleje af de frivillige.
At synliggøre vores tilbud i lokalområdet. Herunder distribution af vores materiale på lokale skoler, sygehuse og socialcenter samt at deltage på lokale arrangementer, hvor frivillighed fremhæves fx arrangementer med Frivilligforeningen Sønderborg og lignende i de to andre byer.
At holde indledende oplæg om LMS ved foredrag, samt undervisning og formidling til voksne.
At holde rådgivningerne åbne tre hverdagsaftener om ugen til kl. ca. 19/20.
Vi tilbyder:

En fastansættelse på 20 timer ugentligt
En arbejdsplads i udvikling med plads til kreativitet og engagement og en masse gode kolleger, som du kan støtte dig til, på trods af at de sidder andre steder i landet
Et job med mening, ansvar og mange menneskelige relationer
En stilling med høj grad af selvstændighed og ansvar
Mulighed for at være med til at øge opmærksomheden omkring spiseforstyrrelser og selvskade og sikre kvalificeret støtte og rådgivning til de berørte.

Arbejdstid og sted
Din primære arbejdsplads vil være vores afdeling i Sønderborg. Rådgivningen har åbent to aftener om ugen. Derudover har vi åbent i vores rådgivning i Aabenraa hver torsdag i ulige uge kl. 16-19 og arbejder på at åbne en rådgivning i Tønder formentlig torsdag i lige uge kl. 16-19.
Det vil derfor være en fordel, hvis du har en bil.

Søg stillingen
Send en kort, motiveret ansøgning med dit CV via ansøgningsknappen nedenfor. Fristen er onsdag den 14. juni kl. 12, men vi gennemgår løbende ansøgningerne. Stillingen ønskes besat pr. 01. august. Såfremt du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til ledende rådgivningskoordinator, Pia Grosse på tlf. 35 200 440.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25 og 26.

Om LMS – Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade
Vores formål er at give støtte, rådgivning og information til mennesker, der er ramt af en spiseforstyrrelse eller selvskade samt til deres pårørende og andre interesserede. Samtidig ønsker vi i LMS at skabe opmærksomhed i samfundet omkring spiseforstyrrelser og selvskade med henblik på forebyggelse, bedre behandlingstilbud og omsorg efter behandlingen.

Søg stillingen her:

 

Tilbage