Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS)
Behandlingen er målrettet personer fra 18 år med mild til moderat BED. Behandlingen er gratis og tilbydes i LMS’ rådgivninger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Sønderborg og Næstved.
Behandlingsforløbet består af gruppeterapi, hvor deltagerne bliver præsenteret for diætistvejledning, mindfulness og velafprøvede tilgange, der understøtter adfærdsændringer. I gruppen mødes man 20 gange (á hver 3 timer) fordelt over 9 måneder. Alle grupper ledes af to behandlere. Desuden tilbydes inddragelse af pårørende.
Læs mere om tilbuddet HER

Hvis du er interesseret i tilbuddet, skal du udfylde vores kontaktformular, som du også finder via linket ovenfor.

Askovhus
Behandlingen foregår i København. Det er et gratis tilbud målrettet personer over 18 år med moderat til svær BED. Behandlingen er baseret på dialektisk adfærdsterapi og består af 40 ugers terapiforløb med både individuel terapi og gruppeundervisning samt et sideløbende gruppeforløb for pårørende. Forløbet foregår ugentligt for personen med BED og hver 14. dag for den pårørende.
Læs mere om tilbuddet HER

Hvis du oplever, at tilbuddet kunne være relevant for dig, kan du kontakte behandlingsstedet på tlf. 3530 1745 eller skrive til info@askovhus.dk.

BEDklinikken
Behandlingen foregår i Søborg og er gratis for personer, der opfylder diagnosekriterierne for BED i moderat grad. Et behandlingsforløb varer 25 uger, hvor patienterne tilbydes ugentlig gruppeterapi. I behandlingen indgår psykoterapi ved psykolog, kostvejledning ved klinisk diætist og kropsterapi ved fysioterapeut. Desuden tilbydes inddragelse af pårørende.
Læs mere om tilbuddet HER

Hvis du er interesseret i tilbuddet, kan du enten blive henvist af en fagperson (fx din læge) eller selv henvende dig til BEDklinikken på tlf. 9390 8383 eller kontakt@bedklinikken.dk.

Region Midtjylland (Team Herning), Psykiatrisk Klinik for Spiseforstyrrelser
Behandlingen er gruppeterapi målrettet voksne med moderat til svær BED. Et behandlingsforløb består af 20 gruppegange. Dernæst vil der være fire opfølgende gruppesamtaler, som strækker sig over en periode på 6 måneder. Gruppen ledes af en psykolog og en klinisk diætist, som begge har stor erfaring med at arbejde med spiseforstyrrelser samt at arbejde med grupper. Der tilbydes inddragelse af pårørende i forbindelse med informationsaftener.
Læs mere om Psykiatrisk Klinik for Spiseforstyrrelser HER

Hvis du er interesseret i at vide mere om tilbuddet, kan du kontakte behandlingsstedet på tlf. 7847 3306. Du kan også sende sikker post via borger.dk. 

Region Syddanmark, Psykiatrisk Afdeling Odense
Der er tale om et gratis behandlingstilbud til mennesker med BED af svær til ekstrem grad. Det er målrettet personer i alderen 18-75 år, der bor i Odense, Kerteminde eller Nordfyns Kommune. Behandlingsforløbet kan vare op til et år, afhængigt af behovet hos den berørte. Tilbuddet kan fx indeholde gruppeterapi, individuelle samtaler, diætistvejledning, pårørendeinddragelse og psykiatrisk rådgivning.
Læs mere om tilbuddet HER

Hvis du oplever, at tilbuddet kunne være relevant for dig, skal du henvises via din læge. For yderligere information, kan du kontakte behandlingsstedet tirsdage og fredage kl. 9-10 på tlf. 9944 9400

Region Syddanmark, Klinik for BED, Odense Universitetshospital (OUH)
Behandlingen er gratis gruppeterapi målrettet personer fra 18 år med let til moderat BED. Der er tale om et struktureret, kognitivt og terapeutisk behandlingsforløb med en psykolog. Hver behandlingsgruppe består af 8 deltagere, som mødes tre timer over 12 sessioner fordelt på 9 måneder (4 gange ugentligt, 4 gange hver 14. dag, 3 gange månedligt og en opfølgningsgang tre måneder efter afslutning).
Læs mere om tilbuddet HER

Hvis du er interesseret i tilbuddet, kan du ringe til behandlingsstedet mandag-fredag kl. 13-20 på tlf. 2913 8045.

Københavns Klinik for Spiseforstyrrelser
Information om behandlingstilbuddet følger.
Læs mere om tilbuddet HER