Cutter er en medrivende roman om selvskade, teenageliv og kærlighed.

 

Cutter – en ungdomsroman for unge og deres forældre om selvskade, cutting, teenageliv og kærlighed.

Forlaget Egolibris skriver: 

Mila hader sig selv og sin krop. Ofte låser hun sig inde på sit værelse og lever sin smerte ud ved at græde, skære i sig selv og skrive triste sange. Da Marty kommer på udveksling, bliver hun skræmt ved tanken om, at der skal bo en dreng på hendes storesøsters værelse. Men også lidt nysgerrig.  

Marty har sine egne dæmoner at slås med. Han er flygtet fra sine forældre og sit barndomshjem ved det forbandede gadekær. Med sig i bagagen medbringer han et skateboard, en ganske særlig æske af træ og et ønske om at finde den ægte kærlighed.  

I de søvnløse nætter mødes Mila og Marty i tv-stuen og ser musikvideoer på MTV fra hvert deres hjørne af sofaen. Men snart begynder de at betro hinanden dystre hemmeligheder, de hver især længe har gemt på.  

 

Cutter 

http://www.shop-egolibris.dk/bogbutik#sp

Cutter er en medrivende ungdomsroman om selvskade og kærlighed i det bittersøde teenageliv. Den udspiller sig i slutningen af 80´erne og er en historie om at blive i troen på, at det fine, skrøbelige og sårbare en lysende dag vil sejre over det onde og selvdestruktive.

Peter Solberg Dirksen er forfatteren bag romanen. Han er fra 1970 og bor i Smørumnedre nord for København, er gift og har tre børn.

Hans debutroman er den anmelderroste børnebog i fantasygenren ”Den usædvanlige lillesøster” (Borgen 2005), der en lille velskreven roman om døden og sorgbearbejdelse efter at have mistet et familiemedlem. Forfatteren og hans kone har selv mistet et barn ved fødslen og det er denne oplevelse, som har været inspiration. Forfatteren har tidligere været i tv vedr. emnet sorgbearbejdelse.

Hans anden roman, ”En længsel efter noget” (Skriveforlaget 2014), er en underholdende og autentisk 80’er roman skrevet i to omgange. Nutidshistorien er en videreskrivning på et romanudkast, forfatteren skrev, da han selv gik i gymnasiet i sidste halvdel af 80’erne på Europaskolen i Uccle, Belgien.