Her kan du læse mere om faciliteterne, og hvem der kommer, i Aktivitetshuset Stuen48.

Hvem må komme i huset?

Huset er for alle, som er berørt af en spiseforstyrrelse eller selvskade. Her kan du komme, som du er – på tværs af alder, køn og kultur. Du må komme uanset, om du er eller har været i behandling, og også hvis du ikke er eller aldrig har været i behandling.

Skal man tilmelde sig?

Tilmelding er kun nødvendig ved særlige arrangementer. De annonceres altid på hjemmesiden. Du er dog velkommen til at ringe og aftale en tid den første gang, du kommer i huset. Se aktiviteterne i kalenderen. 

Hvem møder du i Stuen48?

Det er først og fremmest de søde og imødekommende frivillige, du møder, når du kommer i Stuen48. De står klar med et smil og har fokus på, at alle får en tryg og rolig oplevelse ved at være i huset.

De frivillige i huset er først og fremmest mennesker, som ønsker at gøre en forskel for andre, som har det svært. Ca. halvdelen af dem har selv været berørt af en spiseforstyrrelse eller selvskade. Aldersmæssigt er de repræsenteret som brugerne og fra 19 – 56 år. Deres faglige baggrunde er meget forskellige og spænder fra grafiker, diætist, psykologstuderende, arkæologistuderende, medicinstuderende til yogalærer og musiker.

Skal man være aktiv i dagens program?

Nej, man kan deltage, hvis man har lyst. Du må også godt bare være tilskuer eller sidde for dig selv og fx læse en bog i sofaen.

Skal man være der fra start til slut?

Du må komme og gå, som det passer dig i åbningstiden, som typisk er:

Mandag (ungecafe) kl. 16.30 – 19.00
Tirsdag kl. 16.30 – 20.00
Torsdag kl. 16.30 – 20.00

Koster det noget?

Nej, det er gratis, men vi ser helst, at du er fast støtte af foreningen.

Du kan tilmelde dig her

 Bliver man registreret?

Du er anonym i Stuen48. Vi spørger om dit fornavn, alder og hvor du har hørt om os. Du bestemmer selv, om du vil fortælle mere end det. Medarbejderne i huset har tavshedspligt.

Via en Ipad registrerer vi, hvor mange der kommer i Stuen48. Det gør vi, så de fonde som støtter huset får et overblik over, hvor mange deres støtte berører.

Skal/kan man spise der?

I Aktivitetshuset har vi vores eget køkken, hvor man kan spise sin egen medbragte mad, hvis man har lyst – det er helt valgfrit! Man er til hver en tid velkommen til at sætte sig ud og spise i køkkenet alene eller sammen med os andre ved spisetid.

Må man tage sin mor, søster, ven eller andre med?

Huset er åbent for pårørende den første torsdag i måneden kl. 16.30 – 20 og ved særligt annoncerede arrangementer. Denne eftermiddag kan man som pårørende komme enten alene eller sammen med den, man er pårørende til, som har en spiseforstyrrelse eller skader sig selv. Der vil være caféhygge, hvor man kan møde andre pårørende og stille spørgsmål til personalet. Der vil også være temadage med jævne mellemrum. Du er også som pårørende velkommen til at ringe og få en rundvisning i huset. Ring på 3520 0441, hvis du ønsker en rundvisning.

Hvilke faciliteter er der i huset?

Huset er smagfuldt og hyggeligt indrettet i lokaler i indre by. Vi har en ”daglig stue”, med sofa og tv/playstation samt brætspil, et stort lokale til bl.a. yoga og foredrag med undervisningsfaciliteter, køkken, toilet, musikanlæg, yogaudstyr, materialet til at gå i gang med at hækle, strikke, tegne eller være kreativ på anden vis.