Jeg er 29 år gammel og bosiddende på Nordfyn sammen med min mand Alex og vores tre og et halvt årige datter Johanne. Jeg er uddannet læge fra Syddansk Universitet i juni 2018.

Ud over at bruge tid på LMS er jeg i gang med min kliniske basisuddannelse (KBU) på Kirurgisk Afdeling på Odense Universitetshospital, og fra marts 2019 skal jeg seks måneder i almen praksis i Odense.

Jeg har været aktiv i LMS siden 2009 – først som frivillig foredragsholder, hvor jeg rejste Danmark rundt og fortalte min personlige historie om anoreksi og tvangsoverspisning for at skabe håb for andre om, at der er en vej ud af en spiseforstyrrelse.
I 2012 blev jeg bestyrelsesmedlem og begyndte at beskæftige mig med ledelsen af LMS og ikke mindst det politiske arbejde for at skabe bedre vilkår for mennesker med spiseforstyrrelser og selvskade samt deres pårørende. Jeg blev næstformand i 2014 og havde denne post frem til juni 2018, hvor jeg blev formand.

Jeg er medlem af paraplyorganisationen Danske Patienters forretningsudvalg og har været det i de seneste tre år. Jeg har desuden deltaget i arbejdsgrupperne omkring nationale kliniske retningslinjer for behandlingen af anoreksi samt forløbsprogram for børn og unge med spiseforstyrrelser i Sundhedsstyrelsen. Herudover har jeg været med i styregrupper og fora i Psykiatrien i Region Syddanmark.

Louise er valgt som formand frem til april 2020.