Jeg hedder Katya Felicia Nielsen, er 25 år gammel og bor i Søborg ved København. Jeg læser til pædagog på Københavns Professionshøjskole og blev valgt ind i LMS’ bestyrelse i juni 2018.

Mit LMS-eventyr startede i april 2016, hvor jeg blev rådgiver, fordi jeg gerne ville gøre en forskel for mennesker med spiseforstyrrelser og selvskade tæt inde på livet. Jeg har talt med rigtig mange forskellige mennesker, der har inviteret mig ind i deres liv, og som jeg har kunnet lytte til og støtte i en svær tid. Det er en opgave, som har udviklet mig både personligt og fagligt. Jeg har altid elsket at være i rådgivningen, og da jeg godt kunne tænke mig at dykke lidt mere organisatorisk ned i LMS og være med til at tage nogle vigtige beslutninger, som gavner foreningen, ser jeg det som en god mulighed at kunne kombinere rollen som rådgiver med en plads i bestyrelsen.

Som bestyrelsesmedlem vil jeg arbejde for at sikre gode tilbud til mennesker, der er berørt af spiseforstyrrelser og selvskade. Jeg vil arbejde for at forbedre LMS og for LMS’ formål, vision og strategier. Desuden synes jeg, det er vigtigt, at der sidder en i bestyrelsen, som også arbejder i en lokal rådgivning.

Jeg vil drage nytte af de erfaringer, jeg har fået igennem de sidste to og et halvt år som rådgiver, og de erfaringer, jeg gjorde mig, da jeg selv var selvskadende og havde en spiseforstyrrelse. Jeg ved, at man kan komme ud på den anden side med den rette hjælp. Derudover vil jeg benytte mig af min viden fra tidligere bestyrelsesarbejde i Ventilen Danmark.

Katya er valgt til bestyrelsen frem til april 2020.