Du kan altid få hjælp ved en gratis, personlig og uforpligtende samtale med en af vores uddannede rådgivere.

Uanset om du har brug for råd og vejledning eller en, der vil lægge ører til dine bekymringer, kan du finde støtte her. Flere af vores rådgivere har selv tidligere haft en spiseforstyrrelse, og de har derfor et godt udgangspunkt for at lytte, forstå og vejlede dig.

Rådgivningen er anonym, og alle rådgivere har tavshedspligt.

Bestil en tid

Du er altid velkommen til bare at møde op, men hvis du vil sikre dig, at der er en rådgiver ledig, anbefaler vi, at du bestiller en tid. 
Det kan du gøre mandag – torsdag fra kl. 11-12 og 16-20 på telefon 7010 1818.
Tidsbestillingen gælder til alle vores lokalafdelinger.

Hvem er den personlige rådgivning for?

Har du en spiseforstyrrelse? Skader du dig selv? Er du pårørende? Eller har du bare et ønske om at vide mere og få råd og vejledning om spiseforstyrrelser eller selvskade? Så er LMS’ åbne anonyme og personlige rådgivning måske det rigtige for dig.

Den personlige rådgivning er et tilbud, hvor du kan komme i kontakt med en frivillig rådgiver, der kan lytte, forstå og vejlede dig. Ansigt til ansigt.

Det tilbyder den personlige rådgivning

Du får mulighed for at få en personlig, uforpligtende samtale med en af vores frivillige rådgivere, hvoraf mange selv tidligere har haft en spiseforstyrrelse eller har været pårørende.

Vi giver os tid til at snakke om din situation og om, hvordan du bedst kan komme videre. Derfor anbefaler vi også, at du bestiller en tid, så vi er sikre på, at der er en ledig rådgiver klar til at byde dig velkommen. Du kan også komme forbi og se, om der er en ledig rådgiver, der har tid til en samtale med dig.

Når du venter i rådgivningen, har du mulighed for få en kop kaffe/te og læse i vores brochurer om spiseforstyrrelser, selvskade samt om foreningens øvrige tilbud.