Vi får dagligt henvendelser fra folkeskole- og gymnasieelever samt studerende på videregående uddannelser. Her har vi samlet lidt inspiration til jer.

Skal du skrive opgave om spiseforstyrrelser eller selvskade?

Vi får dagligt henvendelser fra folkeskole- og gymnasieelever samt studerende på videregående uddannelser, der gerne vil skrive opgave eller projekt om spiseforstyrrelser eller selvskade.

Vi vil gerne hjælpe dig, så meget vi kan! Men da vi er en lille organisation med begrænsede ressourcer, har vi heller ikke mange midler at hjælpe dig med. Desværre har vi heller ikke mulighed for, at sætte dig i forbindelse med de personer, der selv har lidt af en spiseforstyrrelse eller selvskade, som vi har kontakt til i LMS, da vi er underlagt tavshedspligt. Det er vi rigtig kede af, for vi vil jo gerne have, at der er mere fokus på spiseforstyrrelser og selvskade, og det er netop det, du hjælper os med ved at skrive opgave eller lave projekt om emnet.

I stedet har vi her samlet en inspiration, information og materialer om spiseforstyrrelser og selvskade, som du måske finder nyttige samt forslag til, hvordan du bedst griber disse projektemner an.

God fornøjelse!