Donation

100.000 kr. skal sikre flere frivillige i LMS' rådgivning

Med støtte fra Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld kan LMS hjælpe endnu flere unge, der kæmper med spiseforstyrrelser eller selvskade.

LMS – LMS har netop modtaget 100.000 kroner fra Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld.

Ensomhed og mistrivsel præger mange børn og unge – ikke mindst i kølvandet på to år med nedlukninger. Og LMS oplever lige nu særligt mange henvendelser fra børn og unge, som er begyndt at selvskade, eller hvis spiseforstyrrelse er eskaleret. Samtidig har vi mistet mange frivillige efter knap to år, hvor det af flere omgange ikke har været muligt at engagere frivillige i vores rådgivningsindsats.

Målet er 100 nye frivillige

Donationen gør det muligt at rekruttere op mod 100 nye frivillige.  
 
"Vi er utroligt glade og taknemmelige for, at Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld endnu engang har valgt at bakke op om vores arbejde. Med donationen kan vi nu lægge ekstra kræfter i at rekruttere og uddanne mange nye, dygtige frivillige i hele landet," siger Laila Walther, direktør i LMS. Hun tilføjer:
 
"Takket være donationen kan vi nu se frem til at kunne hjælpe endnu flere unge og deres pårørende."

Overskud går til velgørende formål

Det er stifterne af Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, Margit og Kjeld Andersen, der har etableret Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld. 
 
Ægteparret havde et dobbelt ønske om både at bevare Sol og Strand på danske hænder og sikre, at selskabets overskud primært går til velgørende og humanitære formål. 
 
"Vi har fået de penge, vi skal have. Og vi kan se, at andre kan have stor gavn af dem, hvis vi kanaliserer overskuddet videre til humanitære og velgørende formål. Det bliver vi bekræftet i, når vi ser den lange række af kvalificerede ansøgninger, som er kommet til fonden igen i år," siger Kjeld Andersen, som sammen med hustruen Margit Andersen etablerede Sol og Strand Feriehusudlejning for 42 år siden. 
 
Margit Andersen supplerer: 
 
"Vi er meget tilfredse med at se kvaliteten i det arbejde, vi donerer penge til. Det er tydeligt, at ansøgningerne kommer fra organisationer, der brænder for at gøre en forskel. Og det er det, der tæller for os," siger Margit Andersen.