Bestyrelsesmøde

LMS bliver 20 år - den nye formand glæder sig til jubilæet

Jubilæumskoncert, ny alliance om sund vægt og samarbejde mellem bestyrelse og sekretariat var på agendaen til det første ordinære bestyrelsesmøde efter konstitueringen.

Anette Laigaard og Tor Nonnegaard-Pedersen

LMS startende i 2001, og er gået fra at have én ansat, samt en håndfuld frivillige foredragsholdere, til i dag at have rådgivninger i alle regioner, og være en anerkendt forening med en sund økonomi

Det bliver fantastisk at fejre den lange og vilde rejse LMS har været igennem de sidste 20 år, og jeg er stolt over at overtage formands-kasketten fra Louise Linde og min ambition er som formand er at bidrage med hvad jeg kan til at LMS udvikler sig så alle der har brug for LMS kender os og nemt finder os.
Anette Laigaard, ny formand for LMS.

Den 8. juni blev der afholdt det første ordinære bestyrelsesmøde efter konstitueringen. Her var der særligt fokus på den jubilæumskoncert, som bliver afholdt den 23. september i samarbejde med Den Kongelige Livgarde, hvor Stærekassen bliver omdrejningspunkt for en festlig aften. Her vil venner, samarbejdspartnere, fonde og politikere blive inviteret til at være med til at fejre LMS.

Børnevægt i balance

Der var naturligvis også fokus på det arbejde, som LMS laver til hverdag, og i særdeleshed nye samarbejder og indsatser. En af disse indsatser er ”Børnevægt i balance”, en ny alliance, skabt af Novo Nordisk fonden, hvor LMS er medlem og til en start deltager de næste to år.

Børns trivsel er andet og mere end et tal på en vægt.
Laila Walther, direktør i LMS

Laila Walther begrundede deltagelsen således: ”Alliancen har et vigtigt fokus på at børns trivsel er andet og mere end et tal på en vægt. Skal børns vægt være i balance, skal der tages hensyn til, hvordan det ikke øger risikoen for flere spiseforstyrrelser og her har LMS en vigtig rolle. Alliancen samler allerede 35 parter og LMS ser frem til at bruge alliancen til flere strategiske samarbejder”.

Samarbejde mellem bestyrelse og sekretariat

Bestyrelsesmødet satte også det lange lys på i strategiske drøftelser. I et større udviklingsprojekt forsøger bestyrelsen at skabe nye samarbejdsformer mellem bestyrelsen og et sekretariatet: Hvordan kan en bestyrelse både være arbejdsgiver og hjælpende hænder var overskriften for den udvikling der skal ske de kommende år.