Vores verden

Stor tak fra social- og indenrigsministeren

Astrid Krag har sendt en videohilsen med en stor tak til alle LMS' frivillige for det arbejde de yder. LMS vil gerne kvittere for denne hilsen med et ønske om et fortsat godt samarbejde.

Hvert år afholder LMS et årsmøde for alle vores ca. 250 frivillige. Vi samles om faglig viden, ny inspiration og socialt samvær. Og så samles vi også for at sige tak til alle dem der yder en frivillig indsats. 

Flere end 5000 henvendelser hvert år. Det er antallet af henvendelser, som frivillige i LMS svarer på. Uden de frivillige ville der således være mange som måtte gå forgæves og ikke få den hjælp de har brug for. 

Coronakrisen driller

Men, som så meget andet, må vi desværre i år vente med at fejre hinanden. Pga. coronaen har vi valgt at aflyse årsmødet, men derfor vil vi stadig gerne sig tak. Vores social- og indenrigsminister, Astrid Krag, har sendt denne videohilsen til alle jer frivillige. Fra såvel ministerens som LMS' side skal der lyde et stort tak til alle der yder en frivillig indsats!

 

Jeg vil gerne give jer en kæmpe stor tak for jeres indsats. Både til hverdag og her under coronakrisen. Det har jo været en svær tid for os alle sammen, men for de børn og unge som i forvejen er sårbare og ensomme har det været en særlig svær tid.
Social- og indenrigsminister Astrid Krag