Nyhed

Vi søger deltagere mellem 13-18 år, som er berørt af en spiseforstyrrelse

I foråret 2024 igangsætter bureauet Operate et større indsigtsstudie på vegne af Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade. Derfor har vi brug for deltagere, som har lyst og mod på at dele, hvordan det er at være ung med en spiseforstyrrelse.

Pige sidder med hovedet mellem knæene

Flere og flere unge rammes af spiseforstyrrelser, og derfor er det vigtigt, at vi får en indsigt i, hvordan vi bedst kan hjælpe dem, der har brug for det. Hvordan føles det egentlig at have en spiseforstyrrelse? Og hvordan er det at være nær relation til en, der er berørt af en spiseforstyrrelse?

Det vil vi gerne vide meget mere om, og netop derfor laver Operate et indsigtsstudie på vegne af os.

Som deltager i undersøgelsen er I med til at skabe værdifuld og nødvendig viden, hvilket kan hjælpe os til at blive bedre til at kommunikere relevant og støttende til unge med en spiseforstyrrelse.

Et af de særlige aspekter ved studiet er, at du skal deltage sammen med en af dine nære relationer. Du og din nære relation skal deltage i tre forskellige aktiviteter; dagbogsskrivning, ét interview alene og ét interview, hvor I deltager sammen. Studiet afvikles i løbet af foråret og der er ansøgningsfrist for at deltage den 18. februar 2024.

Hvis du er interesseret i at læse mere og har lyst til at deltage, kan du gøre det lige her.